Terug naar alle concepten

Pure Fish Bag

Het ontwikkelen van een zak om vis in te koken waardoor de smaak en voedingswaarden beter behouden blijven.

vis-uit-de-noordzee
10-03-2017 Door Ronnie Hoefnagel

Categorie deelname: MKB Flevoland

Opgave: Slimme voeding

Diepvriesvis is in de supermarkten kun je alleen bakken. Je kunt het niet gemakkelijk koken. Daar willen wij verandering in brengen door vis in een zakje met het concept Pure Fish Bag. De voordelen: meer smaak, een voedzamer product en gemak.

Het probleem

Bij het bakken van vis gaan smaak en voedzame stoffen voor een groot deel verloren. Het is geen puur natuur product meer. Daarnaast is het voor consumenten erg lastig om zelf vis te bereiden. Met dit concept kan hij/zij genieten van echte kwaliteit.

De oplossing

Door vis in een zak te koken blijven de smaak en alle voedingswaarden behouden. De impact van dit concept op de keten zal groot zijn. Voor de consument zal het een gezonder en duurzamer product en meer gemak opleveren.

Voor wie?

De doelgroepen bestaan uit verschillende typen huishoudens.

Het 100 dagen doel

Wij doen met deze challenge mee om de komende 100 dagen het concept Pure Fish Bag te onderzoeken en samen met anderen die meedoen na te denken over de ontwikkeling. Het netwerken en samenwerken is voor ons erg belangrijk.

In het kort

Start project
1 april 2017
Sector
Agro & Food
Team
  • Ronnie, Hoefnagel, Directeur, Coordinator
  • Jankeliena, Hoefnagel, Medewerkster, Projectmedewerker
Mijlpalen
  • Onderzoek
  • Research & development
  • Productie
Samenwerkingspartners
Chefkok, voedingsconceptenbureau
Terug naar alle concepten

Zeevisgroothandelaar en innovator